Home

Achtergrond

Hyves.nl website van het jaar

De winnaars van de verkiezing van de Website van het Jaar zijn vandaag bekendgemaakt.

Dat is een publieksprijs voor internetsites. Dit keer waren 208 sites genomineerd, verspreid over achttien categorieën. Tussen 1 november en 10 december is ruim 550.000 keer gestemd, zo is te lezen op onlineawards.nl.

Hyves.nl was dit jaar met meer dan 50.000 stemmen de populairste genomineerde van alle deelnemers. Per categorie waren twee prijzen te winnen. De award voor beste website gaat naar de site met de hoogste gemiddelde score voor navigatie, inhoud en design. De prijs voor populairste site gaat naar de site met het hoogste aantal stemmen.

De winnaars: Radio 538.nl, Autowereld.com, Celebscene.nl, Pinkribbon.nl, Volkskrantbanen.nl, Route.anwb.nl, DePers.nl, nl.Wikipedia.org, google.nl, Feyenoord.nl, waarbenjij.nu, marktplaats.nl, autowereld.com, autotrader.nl, girlscene,nl, musicals.nl, iex.nl, spelpunt.nl, valtaf.nl, tiscali.nl, upclive.nl, bijbanen.nl, routenet.nl, tweakers.net, vrouwenonline.nl, pdashop.nl, phonehouse.nl, bellen.com, tvgids.nl en 123video.nl.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.