Home

Achtergrond 210 x bekeken

Hoge onderscheiding voor Teelen

Bij zijn afscheid als directeur van FloraHolland viel directeur Jacques Teelen een hoge koninklijke onderscheiding ten deel.

Minister Gerda Verburg van LNV speldde hem tijdens de laatste algemene ledenvergadering van het 'oude' FloraHolland de versierselen op die horen bij de benoeming tot Officier in de Orde van Oranje Nassau.

De bewindsvrouw prees de verdiensten van Teelen voor de Nederlandse glastuinbouw, de bloemisterijsector en de veiling uitvoerig. De geboren Limburger is 18 jaar directeur geweest bij FloraHolland en heeft in die periode aan meerdere fusies meegewerkt. Hij had al in een vroegtijdig stadium aangegeven niet aan te blijven na de fusie met Bloemenveiling Aalsmeer.

Tijdens de algemene ledenvergadering werd ook afscheid genomen van drie bestuursleden en de Raad van Commissarissen.

Lees meer in het Vakblad voor de Bloemisterij van vrijdag 14 december

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.