Home

Achtergrond 482 x bekeken 1 reactie

Historische luchtfoto's Flevoland op internet

De provincie Flevoland stelt een collectie historische luchtfoto's beschikbaar voor het publiek.

Vanaf 2 januari zijn de opnames van Flevoland te zien via internet. "Van geen enkele andere provincie in Nederland zijn luchtfoto's gemaakt van het prille begin tot heden, van water tot land'', aldus de provincie.

De Topografische Dienst Nederland heeft elk plekje van Flevoland gefotografeerd. De gedigitaliseerde foto's laten de historische ontwikkeling van de provincie in detail zien. Zo is de groei van Almere tot een grootsteeds gebied van jaar tot jaar te volgen. De foto's zijn volgend jaar te vinden op de site provincie.flevoland.nl.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    jfdejong

    fotos flevoland

Of registreer je om te kunnen reageren.