Home

Achtergrond

Boskoop legt Groen-Direkt bouwstop op

De gemeente Boskoop heeft handelsbedrijf Groen-Direkt een bouwstop opgelegd. Het bedrijf moet per direct stoppen met alle bouwactiviteiten op de locatie Middelburgseweg.

Ook moet Groen-Direkt alles wat is gebouwd op het terrein afbreken en verwijderen.
De gemeente Boskoop heeft Groen-Direkt gelast om voor 28 december de evenementtenten af te breken die op het voormalige veilingterrein aan de Middelburgseweg zijn opgebouwd. Doet het bedrijf dit niet, dan legt de gemeente een dwangsom op van €10.000 per week.
Volgens mededirecteur Gert Koert van Groen-Direkt is de opgelegde termijn niet redelijk, omdat in de kerstperiode alle bouwbedrijven gesloten zijn, en het dus niet mogelijk is om de tenten af te breken. Koert heeft inmiddels een afspraak staan om op 3 januari met de gemeente om de tafel te gaan zitten. „We hebben altijd goed overleg met de gemeente. We gaan dus gewoon praten en kijken of we eruit komen."

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.