Home

Achtergrond 155 x bekeken

Bos bloemen bij lange wachttijd Leeuwarden

Inwoners van Leeuwarden die bij de afdeling burgerzaken langer dan twintig minuten moeten wachten, lopen grote kans dat ze door de gemeente 'gecompenseerd' worden met een bos bloemen of een cadeaubon.

De gemeente liet vandaag weten haar eigen tijdsrichtlijnen om te zetten in daden en mensen die lang moeten wachten een presentje te geven. Dat kan overigens ook een vergoeding van reiskosten of parkeerkosten zijn. Een speciaal aangestelde klachtenfuntionaris bepaalt de 'passende compensatie'.

Inwoners van de Friese hoofdstad die telefonisch contact hebben met de gemeente maken eveneens kans op compensatie als ze langer dan vijf minuten aan het lijntje worden gehouden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.