Home

Achtergrond 2 reacties

Boer Zoekt Vrouw troeft sport af

Het KRO-datingprogramma Boer Zoekt Vrouw (Ned. 1) blijft zeer populair bij tv-kijkers. Zondagavond schakelden 2.917.000 mensen in voor de speurtocht naar liefde door de agrariërs, bleek maandag uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Daarmee was Boer Zoekt Vrouw het bestbekeken programma van de hele zondag. De KRO-show hield respectievelijk het voetbal (RTL Voetbal, 2.272.000 kijkers) en het schaatsen (NOS Studio Sport 10 km heren, 1.824.000) achter zich. Op de vierde plaats eindigde overigens ook een KRO-programma, namelijk De Reünie met 1.812.000 belangstellenden.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    gert

    yvonne,gefeliciteerd,goed voor de boer en de kro

  • no-profile-image

    adje

    ik vind de VARA beter.

Of registreer je om te kunnen reageren.