Home

Achtergrond 1 reactie

Zet 'm op GROEN!

Zet 'm op groen! moet het innovatieve karakter en het brede scala aan opleidingen van het AOC onderwijs belichten.

De manifestatie is georganiseerd door de AOC raad en vindt plaats op 24 januari 2008. Volgens de raad is het aanbod van de opleidingen nog te onbekend en onderbelicht. Tevens ontmoeten politici, beleidsmedewerkers van ministeries, en het groene onderwijs elkaar op de bijeenkomst in Den Haag.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Roy

    Goed initiatief. Zoiets moet vaker gebeuren en daarbij mag ook het hoger onderwijs aan het licht komen, dus hadden de HAS-sen van Nederland ook wel aan deze manifestatie mee mogen doen. Ook hier zijn veel onbekende mogelijkheden. Idee voor de volgende keer!

Of registreer je om te kunnen reageren.