Home

Achtergrond 167 x bekeken

Wilders: 'In geen 100.000 jaar in liberale beweging'

PVV-leider Geert Wilders voelt helemaal niets voor het idee van voormalig VVD-leider Hans Wiegel om te komen tot een brede liberale beweging met onder meer de VVD, Trots op Nederland van Rita Verdonk en de PVV.

"In geen 100.000 jaar'', aldus Wilders donderdag in een reactie. "Als de VVD zichzelf wil opheffen, be my guest, maar de PVV doet niet mee.''

Het plan van Wiegel doet Wilders denken aan suggesties van de voormalige VVD-leiders Hans Dijkstal en Jozias van Aartsen om een liberale beweging te vormen met D66. Wilders, destijds nog Tweede Kamerlid voor de VVD, was daar toen ook al moridicus tegen.
Rita Verdonk noemt het idee van Wiegel ,,interessant'' en komt later op de dag met een uitgebreide reactie.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.