Home

Achtergrond 154 x bekeken

Vrijwel geen winst bij Sears

Het Amerikaanse supermarktbedrijf Sears heeft de winst in het derde kwartaal vrijwel geheel zien verdampen.

Netto bleef er niet meer over dan 2 miljoen dollar, tegen 196 miljoen dollar in dezelfde periode vorig jaar. De omzet kwam 400 miljoen dollar lager uit op 11,5 miljard dollar.

Bestuursvoorzitter Aylwin Lewis zei vandaag in een toelichting erg teleurgesteld te zijn in de resultaten. Hij zei dat Sears door de kredietcrisis geen makkelijke tijden doormaakt. Bovendien zat het weer niet mee. Het was opmerkelijk warm in de afgelopen maanden, waardoor veel consumenten de aankoop van nieuwe kleren uitstelden. Lewis stak de hand ook in eigen boezem en verklaarde dat zijn bedrijf nog veel moet verbeteren.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.