Home

Achtergrond 195 x bekeken

Verkopen en investeren in varkens

Het is een goede periode om te investeren. Dus veel collega melkveehouders zijn op zoek naar goed onderhouden, toekomstgerichte melkveebedrijven om aan te kopen cq. over te nemen. Na deze week met hart en ziel aan mijn virtuele melkveebedrijf gewerkt te hebben, moet ik toch eerlijk bekennen dat mijn hart en passie uit gaat naar de varkenshouderij. Aangezien het investeringstij goed is in de melkveehouderij en het dus een interessante periode is om je bedrijf te verkopen, besluit ik mijn melkveebedrijf voor een goede prijs te verkopen. Momenteel gaat het minder goed in de varkenshouderij maar de vooruitzichten zijn goed, een mooi moment dus om te investeren in de varkenshouderij. Kortom: als investering verkoop ik mijn melkveebedrijf en koop ik een varkensbedrijf aan.

Of registreer je om te kunnen reageren.