Home

Achtergrond 202 x bekeken

Veel vraag naar informatie over milieu

Nederlanders willen meer weten over energie en milieu. Volgens onderzoek dat TNS Nipo deed in opdracht van Milieu Centraal, willen zes op de tien mensen meer informatie over klimaatverandering, milieubewust leven of risico's voor het milieu.

Van de ondervraagde personen geeft 92 procent aan zich zorgen te maken over het milieu. De betrokkenheid bij het probleem blijkt overigens nogal te verschillen, want meer dan de helft van de mensen geeft aan vooral informatie te zoeken zodat ze goedkoper uit zijn en ook de milieuvervuiling beperken.

Bijna 30 procent zoekt praktische tips om bij de dagelijkse activiteiten het milieu te ontzien.
Milieu Centraal is de landelijke voorlichtingsorganisatie voor consumenten met vragen over energie en milieu.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.