Home

Achtergrond 269 x bekeken

Veel nieuwe cijfers maisrassen

Het Europees maisrassenonderzoek van DLV Plant levert veel gegevens over nieuwe maisrassen. Dat kan omdat óók van de rassen die voor het eerste jaar in onderzoek liggen de cijfers worden gepubliceerd. Dat geeft in elk geval een indruk van de prestaties die de nieuwste rassen kunnen leveren. Behalve eerstejaars cijfers worden ook cijfers van tweede- en derdejaars onderzoek gegeven.

Bekijk het overzicht van de vroege rassen
Bekijk het overzicht van de middenvroege rassen
Klik hier voor het overzicht van de vroege rassen onderzocht in Noord Nederland
Klik hier voor het overzicht van de korrelmaisrassen

Op www.maisrassenwijzer.nl staan nog meer cijfers van onderzoek op Europees toegelaten maisrassen. Ook zijn de nieuwe rassen voor de Aanbevelende Rassenlijst 2008 bekend. De jongste cijfers en overzichten staan op www.ppo.wur.nl/NL/publicaties/Rassenbulletins

Of registreer je om te kunnen reageren.