Home

Achtergrond 1 reactie

Veel geleerd over phytophthora

Er is weer een drukke week achter de rug. Onze woonunit is zo goed als ingericht en we voelen er ons al goed thuis. Nu nog een mooi tuintje eromheen en het hondenhok maken, zodat we ons alarm kunnen installeren (de hond, Aica) en dan voelen we ons ook nog veilig. En wanneer ons naambordje en een bel dan bij de deur hangt heet het voortaan echt ons ‘thuis’.

Ook de buren wennen al een beetje aan wat extra volk rondom het huis. Hoewel de parkeerplaatsen aardig op beginnen te raken… Maar ik zorg wel dat ik ze te vriend houd, de appels voor een lekkere appeltaart liggen namelijk al klaar..

De opdrachten van deze week waren toch best intensief! Hoewel ik dan niet veel van aardappels weet heb ik toch veel contacten kunnen leggen. Dit mede dankzij mijn tipgevers! Nogmaals bedankt!!
Door deze opdrachten en dankzij de contacten, Google en Wikipedia kijk ik iemand niet meer vragend aan als hij het over phytophthora heeft. Sterker nog, ik kan hem erover de oren van de kop lullen.

Na een week van aardappels kijk ik weer uit naar de volgende opdrachten! Kom maar op..!

Eén reactie

  • no-profile-image

    Monique

    Hoi Hanneke,
    Ziet er erg lekker uit dat frietje! Je hebt weer een mooie week achter de rug. Ik moest erg lachen om je noodkreet aan het begin van de week en ik vind het dan ook super hoe je je antwoorden bij elkaar hebt weten te vinden deze week. Super gedaan! Ga zo door!

    Groet Monique

Of registreer je om te kunnen reageren.