Home

Achtergrond 1 reactie

Utrecht sluit veemarkt weer

De gemeente Utrecht sluit de veemarkt weer. Veehandelaren konden hun dieren sinds vorige week woensdag weer verhandelen in Utrecht, nadat zij eerder dit jaar uitweken naar Bunnik vanwege de uitbraken van bluetongue.

De gemeente Utrecht eiste daarvoor dat zij ondertekenden dat zij voor 1 januari volgend jaar weer zouden vertrekken uit Utrecht.
De werkgroep Veemarkt Utrecht heeft geen verklaring ondertekend, waarin zij akkoord gaat met de voorwaarden van de gemeente Utrecht. Daarop besloot wethouder Robert Giesberts van openbare ruimte om de veemarkt in Utrecht meteen weer te sluiten.

Eén reactie

  • no-profile-image

    emi

    ik hoor niks van de veehandel zelf. ik zou zeggen blijf gewoon in bunnik, makkekijk en goedkoper wat wil je meer en laat je niet voor de gek houden om je van kasje naar de muur te sturen, werkgroep doet je best????

Of registreer je om te kunnen reageren.