Home

Achtergrond 159 x bekeken 1 reactie

Tot nu toe 50 knelgevallen bij verlate toeslagen

Tot nu toe hebben 50 boeren zich gemeld als knelgeval bij de uitbetaling van de bedrijfstoeslag over 2006.

Dat meldt de Dienst Regelingen. Ondernemers die ernstig in de problemen komen door de latere ontvangst van de bedrijfstoeslag kunnen zich melden bij het LNV-loket. Zij krijgen dan de toeslag bij voorrang.

Bij een technische uitleg over de uitbetaling de bedrijfstoeslagen aan de Commissie LNV van de Tweede Kamer vertelde de directie van de DR vanmiddag dat zich tot nu toe 50 boeren hebben gemeld. Of ze echt als knelgeval worden aangemerkt hangt af van de beoordeling van hun omstandigheden: ze kunnen geen overbruggingskrediet krijgen, de uitbetaling komt later dan 1 februari en is hoger dan €10.000.

Zie ook: Dienst Regelingen: meer mensen helpt niet

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    geert

    En hoe hebben ze die knelgevallen dan geteld? Zijn dat alle telefoontjes die ze gekregen hebben of moet je je bank even laten bellen? Ik heb namelijk zelf gebeld en de medewerker zou er een attentie van maken maar meer ook niet.
    Ik kan me niet voorstellen dat er maar 50 knelgevallen zijn als het geld op je rekening komt dan betaal je in elk geval minder rente op je lopende rekening.
    Mensen je moet gewoon bellen naar DR anders zijn die acties van NMV en NAV niet erg geloofwaardig toch?

Of registreer je om te kunnen reageren.