Home

Achtergrond 162 x bekeken

Telers leveren betere informatie

De informatie bij aangevoerde partijen snijbloemen is het afgelopen jaar verbeterd op Bloemenveiling Aalsmeer.

Vooral voor tulp en gerbera klopt de informatie vaker dan voorheen. Vorig jaar was er nog met bijna een kwart van alle aangevoerde partijen tulpen iets niet in de haak, nu bij 12 procent. Toch valt er nog wat te verbeteren. Bij grootbloemige gerbera's is nog bij eenvijfde van de partijen de informatie over de steellengte niet juist. Maar vorig jaar was dat nog bij 32 procent. Dus ook hier is vooruitgang geboekt.

De handel laat zich op de website van veiling Aalsmeer tevreden uit over de verbetering. 'De veiling heeft zich echt ingespannen om de informatie op een hoger niveau te brengen', zegt woordvoerder van de handel Marc Custers.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.