Home

Achtergrond 202 x bekeken

Subsidie EIA en MIA gestaakt

Staatssecretaris de Jager van Financiën heeft de energie- investeringsaftrek (EIA), de milieu-investeringsaftrek (MIA) en de willekeurige afschrijving milieu-investering (VAMIL) voor 2007 met ingang van 28 november 2007 gesloten.

Het geld is op. Zonder sluiting van de regelingen zou het beschikbare budget volgens een inschatting van Financiën met ruim 25 miljoen worden overschreden.

Investeringsverplichtingen aangegaan vóór 28 november 2007 komen nog steeds in aanmerking voor de EIA, MIA en VAMIL, mits de subsidieaanvraag voldoet aan alle voorwaarden waaronder aanmelding binnen de termijn van drie maanden na het aangaan van de investeringsverplichting.

Vanaf 1 januari 2008 worden de regelingen weer opengesteld.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.