Home

Achtergrond 308 x bekeken 5 reacties

Strobalen voor de deur bij Dienst Regelingen

Leden van de Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV) en de Nederlandse Akkerbouw Vakbond (NAV) hebben vandaag korte tijd de deuren van het kantoor van de Dienst Regelingen met strobalen gebarricadeerd.

"We vonden dat we de ambtenaren maar even moesten aansporen om wat harder te werken voor het uitbetalen van de toeslagen", zegt NMV-voorzitter Peter ten Hoeve. LTO Nederland deed niet mee aan de actie.

Directeur uitvoering betalingen Jan Huizing, beloofde in een gesprek met de vakbonden zijn uiterste beste te doen, vooral voor de boeren die in de problemen dreigen te komen door latere betaling van de toeslagen. De meeste toeslagen komen echter niet veel sneller.

Bekijk foto's van de actie op boerderij.nl

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gerrit

  Goede actie van de NMV en NAV, hoewel ik van geen van beiden lid ben hadden ze mij wel mogen bellen voor zo'n actie.
  De tweede kamer is aan zet volgens mij en Verburg zal een motie zeker niet naast zich neerleggen gezien de moties die ze al heeft gehad.

 • no-profile-image

  kiek uut

  goed gedaan op de trom blijven slaan blijven ze wakker van

 • no-profile-image

  dirk

  jammer dat lto niet mee deed die staan te zwaaien hoe het niet moet terwijl hun achteban hetzelfde willen wat de nmv deed Goedgedaan en op het juiste moment gekozen op de juiste plek Voor lto weer een gemiste kans Ik denk dat de nmv ook wel een brief naar lnv heeft gestuurd net als lto maar daar liusteren ze niet naar, dus dan maar actie en terecht

 • no-profile-image

  I

  Wat zou er gebeuren als de ambtenaren of hoge pieten zolang op hun geld moesten wachten? Dan zou de wereld te klein zijn en zouden de kranten er vol mee staan

 • no-profile-image

  Knor

  Kijk, zo moet dat ! Een echte vakbond die tenminste opkomt voor hun leden. Bravo !

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.