Home

Achtergrond 330 x bekeken 2 reacties

Stier verplettert boer in Gooik

Een 80-jarige man is op een boerderij in het Vlaams-Brabantse Gooik om het leven gekomen toen hij in de stal gegrepen werd door een stier.

De man was volgens het Belgisch persbureau Belga rond 8 uur in de stal aan het werken. De zoon, die op dat moment in de melkstal werkte, hoorde een verdacht geluid. Toen hij naderbij kwam, zag hij hoe de stier nog op zijn vader inbeukte. De bejaarde man zat volledig gevangen tussen de poort en de stier. De zoon kreeg de stier weg van zijn vader, maar het slachtoffer was er bijzonder slecht aan toe.

Hij liep verschillende breuken en inwendige bloedingen op. De brandweer kwam ter plaatse, gevolgd door een MUG-team van het Anderlechtse Erasmusziekenhuis. Zij zagen hoe zijn gezondheidstoestand snel achteruit ging. Na drie kwartier reanimeren, moesten de dokters vaststellen dat hun slachtoffer overleden was.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Henk

  Onvoorspelbaar zijn en blijven ze! De ellende is dat het té vaak goed gaat waardoor je aandacht verslapt.
  Het is inmiddels een jaar geleden maar ik ben nog steeds aan het revalideren van een aanvaring met een stier... Helemaal goed zal het nooit komen maar ik heb het iig overleefd...
  Deze arme drommel helaas niet....

 • no-profile-image

  B. Hofs

  Dit geval toont nog eens aan , hoe triest ook, dat je een stier nooit kunt vertrouwen. 99 keer gebeurt er niets en de 100ste keer dat je in zijn stal komt pakt hij je. Wees dus altijd op je hoede en zorg dat er een vluchtopening is. Kom niet onnodig bij een stier in zijn stal.

Of registreer je om te kunnen reageren.