Home

Achtergrond 748 x bekeken 2 reacties

Reactie op anonieme reactie

Natuurlijk wil ik deze week mijn hulplijnen bedanken. Dankzij hun expertise weet ik nu meer over aardappels en hun schimmels dan dat ik ooit dacht te weten te komen. Dus Jan Peter Huls en Jan Wortelboer, akkerbouwers in Jipsingboertange en Harmen Wever van Johan Schuitema agrarisch handelsbedrijf in Mussel: harstikke bedankt ! Ook Piet Berkhout van van Bakel o.g. bedankt voor je tijd , en Super de Boer in Vlagtwedde bedankt voor de medewerking aan de foto's .

En ook de vele stemmers en de spontane reacties , harstikke mooi , tot volgende week !
En over reacties gesproken: ik wil even reageren op de mail van ene 'Cam Pina'. Helaas reageer je onder pseudoniem, want ik ben het helemaal met je eens. Je moet als leverancier kritisch en objectief naar je zuivelonderneming kijken. Maar dat wil niet zeggen dat het niet enorm leerzaam is om meer te weten te komen van de ins en outs van je hoofdkostwinnaar, of die nou coöperatief of particulier is. Blijkbaar is het een 'goei ding' dat er zoveel concurrentie is, zie de melkprijs ...
En als je eenmaal keuze voor je afnemer van je melk hebt gemaakt, moet je daar volledig achter staan.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Anonymus

    Dag Ellen,ik ben de onbekende maar toch een bekende van jou. Als ik je tegenkom (kan wel een tijdje duren)zal ik je vertellen dat ik het was.Anoniem omdat ik wil dat jij en ook anderen die mij kennen reageren op de boodschap en niet op de boodschapper.Zet hem op,groeten........

  • no-profile-image

    Ellen

    je maakt me wel nieuwschierig , ben benieuwd welke reacties de komende weken nog komen , van jou en anderen...

Of registreer je om te kunnen reageren.