Home

Achtergrond 1 reactie

Radar op zoek naar verdwenen zwemwater

Een radar moet er aan te pas komen om de mysterieuze lekkage in het overdekte recreatiebad Aquadrome in Enschede op te sporen.

Een bedrijf zal dinsdag de bodem van het bad afspeuren om te zien waar de ontbrekende 600.000 liter water zich bevindt. Dat liet adjunct-directeur Luuk Oostindië van de Enschedese zwembaden vandaag weten.

Sinds vorige week zaterdag is er op mysterieuze wijze 600 kuub water uit het recreatiebad verdwenen. Afgelopen maandagmorgen ging het recreatiebad dicht voor de bezoekers. Het personeel staat voor een raadsel; de leidingen zijn in orde en de kruipruimte is kurkdroog. Ook de riolering is gecontroleerd. De directie van het zwembad doet nu telkens een klein beetje water in het bad om te zien waar de lekkage zich kan bevinden.

Oostindië heeft geen flauw idee hoeveel schade het bad lijdt en hoe lang het recreatiebad nog gesloten blijft. Het 25-meter bad is wel open voor publiek.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Tom

    Die boefjes van het water liberation front toch ook altijd: een beetje het water uit de ketenen van de intensieve waterhouderij verlossen. Uiteindelijk zal het allemaal in de bodem verdwijnen.

Of registreer je om te kunnen reageren.