Home

Achtergrond 279 x bekeken 1 reactie

Rabobank Doetinchem erkent oplichting en verduistering

De Rabobank in Doetinchem erkent valsheid in geschrifte, oplichting en verduistering van gelden inzake de beleggingen van beleggersclub D'n Anwas uit Doetinchem.

Het bankfiliaal en het voormalig hoofd van de beleggingsafdeling van de bank hebben een financiële schikking getroffen, waardoor er geen rechtszaak komt. De overige drie verdachten gaan niet akkoord met een schikking en moeten wel voor de rechtbank verschijnen. Dit blijkt uit het strafrechtelijk onderzoek van het Openbaar Ministerie in Zwolle.

De Rabobank Doetinchem betaalt 1,5 miljoen euro aan de Staat. De keuze voor een schikking was ingegeven door het feit dat de Rabobank al forse schadevergoedingen heeft betaald aan de beleggersclub. Bovendien heeft het filiaal in Doetinchem de bedrijfsleiding sinds de affaire ingrijpend gewijzigd.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Ex-RABO klant met Interpolis verdriet

    Iedere rabobank is een bank op zich, zo als de wind waait, waait het rokje. Onvolledig en onjuist informeren van klanten is dagelijkse kost bij de rabobank. Raboklanten en leden: let op de kleine lettertjes bij de beleggingen en verzekeringen. Wees een gewaarschuwd mens !!!

Of registreer je om te kunnen reageren.