Home

Achtergrond 313 x bekeken

RTL Boulevard neemt kijkje in de kas

Oud-Boer zoekt Vrouw-deelnemer Jochum gunde de kijkers van tv-programma RTL Boulevard gisteren een kijkje in zijn biologische kas. Aanleiding was het gast-hoofdredacteurschap van tv-kok Jamie Oliver bij RTL.

In het item, dat ongeveer 2 minuten duurt, breekt Johum een lans voor het biologisch product. "Ik heb gewoon het idee dat het klopt op deze manier. Telen volgens de regels van de natuur, het is immers een natuurproduct", aldus Jochum. "Als je een product uit zijn natuurlijke omgeving haalt en kunstmatig gaat helpen dan proef je dat volgens mij terug."

Verder legt hij de kijkers uit waarom hij als biologische teler regelmatig van gewas wisselt en vertelt hij enthousiast waarom hij de aubergineplant zo mooi vindt. "Ik ben dol op hem", was het commentaar van 'hoofdredacteur' Jamie Oliver na het zien van de reportage.

Bekijk hier de uitzending. Klik op 'Jamie kookt en Jochum boert biologisch' om het bewuste item te bekijken.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.