Home

Achtergrond 212 x bekeken

Politie zag problemen Lottum niet aankomen

De politie heeft de escalatie tijdens de paardenmarkt in Lottum, waarbij een 17-jarige uit Lottum om het leven kwam, niet aan zien komen.

Naar nu blijkt had een groep inwoners van het nabijgelegen dorp Baarlo maandagavond al voor problemen gezorgd tijdens de paardenmarkt. De politie was slechts met zes mensen aanwezig tijdens de oudste en grootste paardenmarkt van Zuid-Nederland.

"Achteraf bleek dat er eerder maandag enkele ruzies waren geweest", zegt een woordvoerder van de politie. "Maar van die ruzies waren bij de politie geen meldingen binnengekomen", zei hij. De politie onderzoekt of die ruzies tussen de twee groepen, uit Baarlo en uit Lottum, hebben bijgedragen aan het fatale incident.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.