Home

Achtergrond

Onwel worden winkelpersoneel Zaandam blijft raadsel

Het blijft onduidelijk waardoor zes medewerksters van een Zeeman-filiaal in Zaandam en een brandweerman donderdag onwel werden.

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft geen waarneembare stoffen aangetroffen in de onderzochte monsters uit dozen in het magazijn. Dat heeft een gemeentewoordvoerder vandaag laten weten.

Donderdag werden rond 18.00 uur zes medewerksters van Zeeman onwel. Ze klaagden onder meer over hoofdpijn, keelpijn, duizeligheid en tranende ogen. Na onderzoek in het ziekenhuis konden zij dezelfde avond weer naar huis.

Het RIVM onderzocht materiaal uit de dozen omdat de medewerkers bezig waren met het uitpakken van voorraad toen zij zich niet lekker begonnen te voelen. De brandweer heeft het personeel van Zeeman aangeraden de rest van de dozen uit te pakken in de buurt van de buitendeur.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.