Home

Achtergrond

Nog twee verdachten aangehouden na vuurwerkvondst

De politie heeft nog eens twee mannen aangehouden in verband met een grote vuurwerkvondst in Nagele (Flevoland). Dat heeft de politie gemeld.

Het gaat om een 50-jarige inwoner uit Urk, die donderdag werd aangehouden en een 40-jarige man uit Emmeloord. Hij werd vrijdag opgepakt. Beide werden in hun woonplaats aangehouden. Woensdag hield de politie al twee mannen, een 50-jarige uit Nagele en een 40-jarige uit Urk, aan.

De mannen worden verdacht van betrokkenheid bij handel in illegaal vuurwerk. De politie nam woensdag in Nagele ruim 8.500 kilo vuurwerk in beslag. Het vuurwerk lag opgeslagen in een boerderijschuur aan de Monnikenweg.

De politie sluit meer aanhoudingen in deze zaak niet uit.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.