Home

Achtergrond 172 x bekeken

Nog deze week spoeddebat uitstel ontslagrecht

De oppositiepartijen roepen premier Jan Peter Balkenende en de ministers Wouter Bos (Financiën) en Piet Hein Donner (Sociale Zaken) donderdag voor een spoeddebat naar de Tweede Kamer over het uitstel van de discussie over het ontslagrecht.

VVD-leider Mark Rutte kreeg vandaag steun van SP, GroenLinks en D66 voor het spoeddebat.

Rutte schamperde dat blijkbaar onder het mom van "regeren is vooruitschuiven'' het ontslagrecht voorlopig niet wordt versoepeld. De SP is tegen een versoepeling van het ontslagrecht, maar wil evengoed opheldering over het akkoord dat het kabinet dinsdagavond na overleg met de fractievoorzitters van CDA, PvdA en ChristenUnie heeft gesloten over het gevoelige thema.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.