Home

Achtergrond 503 x bekeken 4 reacties

New Holland Trekker van het jaar 2008

De New Holland T 7060 is uitgeroepen tot Trekker van het jaar 2008. De trekker heeft ook de prijs voor het mooiste design in de wacht gesleept. In de categorie speciale trekkers won de Landini Rex 85 S.

De bekendmaking van de trekker van het jaar werd vandaag gedaan op de mechanisatiebeurs Agritechnica in het Duitse Hannover. Redacteuren van vakbladen uit twintig Europese landen hebben daarvoor hun stem uitgebracht op zeven verschillende trekkers die genomineerd waren voor de titel Trekker van het jaar.

De NH 7060T combineert een laag eigen gewicht met een hoog vermogen. De cabine valt op vanwege zijn lage geluidsniveau en volledige vering. De jury waardeerde de ruime keuze van het uitrustingsniveau, waardoor deze trekker geschikt is voor een groot aantal toepassingen en daarmee over een brede linie inzetbaar is. De moderne commonrail motor heeft een laag opgegeven verbruik.

Foto

Laatste reacties

Of registreer je om te kunnen reageren.