Home

Achtergrond 1 reactie

'Nederland wordt net zo onbestuurbaar als België'

Nederland wordt bij de volgende verkiezingen net zo onbestuurbaar als België.

Dat zei VVD-coryfee Frits Korthals Altes gisteren in Brussel. De oud-minister doelde op de krimpende aanhang voor partijen in het politieke centrum. "Nu al moet een extreme partij als de ChristenUnie erbij om een regering te vormen.'' De grote aanhang van ex-VVD'er Rita Verdonk kan de komende regeringsvorming verder bemoeilijken.

Korthals Altes sprak in Brussel in een debat bij Vlaams-Nederlands huis de Buren met de Vlaamse liberaal Herman de Croo. In België nadert de kabinetsformatie het Europees lengterecord, door de ingewikkelde verkiezingsuitslag en de groeiende tegenstellingen tussen Walen en Vlamingen.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Melkveehouder

    Ik denk dat de politici die de afgelopen 10 jaar geregeerd hebben dit zelf in de hand hebben gewerkt. Er is veel kritiek op het slappe optreden van de overheid als het gaat om echte problemen. En de gewone man wordt bedolven onder de regeltjes en wetten ,dan krijg je ontevreden mensen

Of registreer je om te kunnen reageren.