Home

Achtergrond 1 reactie

Meko neemt verhuur koeltanks over van Friesland

Meko Melktanks neemt de verhuur van melkkoeltanks over van Friesland Foods.

Friesland Foods ziet de verhuur van koeltanks niet als een kernactiviteit en wilde van de verhuur af. De overdracht aan Meko in Assen gaat met terugwerkende kracht per 1 oktober 2007 in. Beide partijen hebben dit gisteren bekendgemaakt.

Friesland Foods telde nog circa 2.700 veebedrijven die nog een koeltank huren. Volgens Gerard Heerink, directeur Coöperatieve zaken van het concern, blijven de voorwaarden en condities voor verhuur bij Meko hetzelfde. Het concern heeft prijsafspraken gemaakt voor de prijsontwikkeling voor de komende vier jaar.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Melkveehouder

    Kunnen ze zich bij Friesland Foods helemaal bezig houden met hun CORE BUSINESS . Wat zal die melkprijs volgend jaar HOOG zijn !!!!!!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.