Home

Achtergrond 280 x bekeken

Lindner vernieuwt Geotrac

De Oostenrijkse trekkerfabrikant Lindner introduceert de Geotrac 4 serie.

Eerste resultaat daarvan is de Geotrac 124. De trekker valt uiterlijk op door zijn nieuwe design. Maar ook de techniek is wezenlijk verbeterd.

Het opgegeven vermogen van de nieuwe Geotrac komt op 126 pk. Dat is een slag zwaarder dan tot dusver. Volgens Lindner is de Geotrac een logisch antwoord op de vraag naar meer vermogen. Opnieuw ligt er een 4-cilinder Perkins in deze trekker.

Uiteraard wel een van de jongste generatie, die voldoet aan de Tier III norm. Later volgen nog twee modellen van 104 en 106 pk. Uit het huis van ZF Steyr komt de onder last schakelbare transmissie. Bijzonder is de IBC boordcomputer waarop alle elektronische functies zijn in te stellen en te bedienen. Op de komende Agritechnica is deze nieuwe trekker te zien.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.