Home

Achtergrond

Kate Moss ziet politicus voor loodgieter aan

"Yes'', dacht de Britse oppositieleider David Cameron toen topmodel Kate Moss zijn nummer vroeg, totdat hij ontdekte dat ze hem voor een loodgieter aanzag, aldus Cameron in een interview dat vandaag wordt uitgezonden op de Britse televisie.

Tijdens een liefdadigheidsbijeenkomst sprak Cameron onlangs het model over de recente overstromingen in Groot-Brittannië, waarbij ook het huis van Moss waterschade opliep. ,,Opeens zei ze: jij lijkt me wel een handige jongen, mag ik je nummer hebben?'', aldus Cameron in het programma Parkinson. ,,Ik liep terug naar mijn eigen tafel en zei: het goede nieuws is dat Kate Moss mijn nummer vroeg. Het slechte nieuws is dat ze denkt dat ik iets met drainage doe.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.