Home

Achtergrond

Jamin overgenomen door groep investeerders

De keten van zoetwarenspeciaalzaken Jamin wordt overgenomen door een aantal investeerders, waaronder Carel van Bemmelen, directeur van Neerlands Glorie.

Dat heeft het bedrijf gisteren bekendgemaakt. Supermartkconcern Ahold verkocht Jamin in het jaar 2000 aan EuroDelight, een tot dan toe volstrekt onbekend bedrijf. Jamin verklaarde donderdag in de afgelopen zeven jaar het fundament te hebben gelegd voor verdere groei en ontwikkeling van haar merk.

Anita Wetterhahn-Reijnen wordt algemeen directeur van Jamin en is daarnaast medeaandeelhouder. Ze is afkomstig van supermarktketen Jan Linders, waar ze diverse operationele en commerciële functies vervulde. Peter de Lange wordt directeur marketing en is ook medeaandeelhouder. De Lange gaf bij Nestlé Nederland leiding aan verschillende afdelingen en heeft ervaring in de marketing van ijs- en zoetwaren. Carel van Bemmelen treedt namens de aandeelhouders op als commissaris.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.