Home

Achtergrond 227 x bekeken

JCB introduceert standaard landbouwtrekker

Onder de naam Fastrac 7000 introduceert de Engelse fabrikant JCB een voor zijn doen compleet nieuwe trekker.

Anders dan de bestaande Fastrac modellen heeft deze Fastrac 7000 de kenmerken van een standaard model landbouwtrekker.

Vanwege zijn hoge maximum snelheid van 70 km/u, vertoont de 7000 wel veel verwantschap met de bestaande Fastrac modellen. Maar voor de rest zit de cabine gewoon achterop en is daar dus geen opbouwmogelijkheid, zoals bij de bestaande Fastrac modellen.

Er ligt een Cummins motor in deze trekker. JCB levert drie modellen van resp. 175, 195 en 230 pk. De transmissie is naar wens een 24 traps P-Tronic powershift of traploze V-Tronic. JCB introduceert de Fastrac 7000 komende week op de Agritechnica in Hannover.

Kijk voor meer informatie op de website van Trekker & Werktuig.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.