Home

Achtergrond 268 x bekeken 1 reactie

Hanneke Maas wint weer!

Net als in week 4 is ook deze week Hanneke Maas de winnaar van de weekopdracht van de Boerderij Uitdaging. De jury vindt Hanneke “veelzijdig, creatief, precies en deskundig.” Ze krijgt zelfs een extra compliment: “Hanneke heeft alle eigenschappen van een ondernemer in spe.” De jury doelt op haar enerzijds preciese en gedetailleerde aanpak, maar anderzijds ook op haar creativiteit bij het oplossen van vragen.

De vijf deelnemers aan de Boerderij Uitdaging hebben zich een week lang verdiept in bemesting. Het is een thema dat alle boeren raakt. Niet alleen voor akkerbouwers en melkveehouders is het van belang, ook de intensieve veehouderij heeft er mee te maken bij de afzet van organische mest.

Na Hanneke komt Christiaan Lenferink die een uitstekend bemestingsplan maakt, evenals Ellen van de Ven.Beiden haalden op dinsdag de meeste punten. Lees ook Ellens weblog waarin ze mooi en treffend schrijft over de kracht van innovaties en de snelheid van veranderingen.

Ranglijst week 5:
1) Hanneke Maas, 2) Christiaan Lenferink, 3) (ex aequo) Ellen van de Ven en Thijs Veltkamp, 5) Lisa Boonman

Marcel Henst

Eén reactie

  • no-profile-image

    mariet

    hallo Hanneke,proficiat voor de 2e keer winnaar ! ga zo door..nog even volhouden...

Of registreer je om te kunnen reageren.