Home

Achtergrond 177 x bekeken

Glastuinbouw en VolkerWessels onderzoeken warmtelevering

Bouwconcern VolkerWessels en organisaties in de glastuinbouw gaan de mogelijkheden verkennen om warmte vanuit de glastuinbouw te benutten voor verwarming van woningen en bedrijfsgebouwen.

LTO Noord Glaskracht, LLTB en ZLTO, die samenwerken in LTO Glaskracht Nederland, en VolkerWessels investeren gezamenlijk in een kenniscentrum waar glastuinders een beroep op kunnen doen. Deze dienstverlening geldt uitsluitend voor leden van LTO Noord Glaskracht, LLTB en ZLTO.

Een van de doelen van de samenwerking is om projecten te realiseren waarin naast warmte in de toekomst ook andere nutsvoorzieningen door de glastuinbouw worden geleverd. VolkerWessels is bereid risicodragend te investeren in de daartoe benodigde infrastructuur.

Of registreer je om te kunnen reageren.