Home

Achtergrond 207 x bekeken

Geen duidelijkheid over tarieven voor leden van VON en Vleuten

Bloemenveiling Oost Nederland (VON) en Veiling Vleuten kunnen hun leden nog geen duidelijkheid geven over de tarieven die de nieuwe fusieveiling gaat hanteren.

Dat bleek gisteravond tijdens een eerste informatiebijeenkomst over de fusie. "In 2009 zullen de tarieven aan de orde komen in de Algemene Ledenvergadering en die zullen marktconform zijn", zo beloofde directeur André van Kruijssen.

In Vleuten maakten de telers zich behalve over de tarieven, vooral zorgen om de hogere transportkosten die de nieuwe locatie in Ede met zich meebrengt. Op 21 november krijgen de leden van beide veilingen het concept-fusierapport toegestuurd. Op 23 januari 2008 kunnen de leden hun stem uitbrengen over de fusie.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.