Home

Achtergrond 1 reactie

GEZOCHT: FOTO'S VAN VERNIEUWING IN BEMESTING

Voor de opdracht van morgen (donderdag 22 november) ben ik op zoek naar foto’s van vernieuwingen op het gebied van bemesting. Het lijkt mij geweldig om voor deze opdracht een mooie serie foto’s in te kunnen sturen. Ik maak zelf foto’s van vernieuwingen op en rond mijn bedrijf. Maar ik ben nog meer benieuwd naar jullie innovaties!

De foto’s kunnen gemaild worden naar: deuitdaging@live.nl. Graag ook even je naam + woonplaats vermelden in de e-mail + korte omschrijving van hetgeen te zien is op de foto. Mocht je niet willen dat je naam genoemd wordt bij de foto, zet dat dan even in de e-mail, dan plaats ik je foto anoniem. Alvast super bedankt voor jullie medewerking!

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    corry

    Hanneke, super, gefeliciteerd met de overwinning in week 4. Ga zo door. je antwoorden zijn goed doordacht en creatief.

Of registreer je om te kunnen reageren.