Home

Achtergrond

Friesland Domo Foods en Novasep bundelen kennis

Friesland Foods Domo en het Franse bedrijf Novasep Process gaan hun kennis voortaan bundelen. Zij gaan nieuwe geavanceerde separatietechnieken ontwikkelen voor de productie van ingrediënten voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische bedrijven.

Friesland Foods Domo ontwikkelt hoogwaardige ingrediënten op basis van wei en melk. Het bedrijf levert deze ingrediënten aan (kinder)voedings- en farmaceutische bedrijven over de hele wereld. Samen met Novasepp Process gaat Friesland Foods Domo een technisch platform bouwen. De samenwerkingovereenkomst, die 5 jaar duurt, is exclusief voor de ontwikkeling van nieuwe productietechnologieën, die beide bedrijven als strategisch beschouwen.
Friesland Foods Domo wil door de exclusieve samenwerking met Novasep Process sneller inspelen op de vraag naar nieuwe producten op de markt door het verkorten van de ontwikkelingstijd voor het produceren van nieuwe producten.

Of registreer je om te kunnen reageren.