Home

Achtergrond

FloraHolland wil trouwe klanten voordeel gunnen

De fusieveiling FloraHolland gaat in haar tarieven rekening houden met de betrouwbaarheid van leveranciers en de kwaliteit die zij leveren.

In het blad FloraHolland Visie wordt verslag gedaan van een gezamenlijke vergadering van de besturen van de twee binnenkort gefuseerde veilingen. De besturen hebben vastgesteld hoe zij na de fusie om willen gaan met de tarieven voor leden en niet-leden. Uitgangspunt is dat leden tegen de laagste tarieven kunnen veilen. Maar daarnaast realiseert het bestuur zich dat het van belang is om met een ruime toegang voor niet-leden ook ander internationaal aanbod aan zich te binden.

Niet-leden die betrouwbaar leveren en goede kwaliteit leveren krijgen als het aan de besturen ligt straks ook een gunstige positie. 'Afgesproken is dat de ledenprovisie het laagste provisietarief blijft, maar dat het voor betrouwbare aanvoerders van goede kwaliteitsproducten aantrekkelijk moet zijn om via FloraHolland te blijven aanvoeren', meldt het veilingblad.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.