Home

Achtergrond 1 reactie

Eurolanden compenseren dure olie niet

Landen met de euro zijn opnieuw niet van plan om de duurdere olie te compenseren door belastingverlagingen.

Ministers van Financiën van de eurolanden hebben die afspraak uit 2005 verlengd, meldt voorzitter Jean-Claude Juncker van de ministers van Financiën van de dertien eurolanden.

De olieprijs is recent fors gestegen. Volgens Juncker komt dat deels door speculatie en ondoorzichtige cijfers. Hij kondigde aan dat de eurolanden bekijken hoe ze de stand van de Europese olievoorraad duidelijker kunnen presenteren aan het publiek.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    willem koolmees

    Tuurlijk niet! Wij worden gewoon verder uitgemolken!! Gooi er nog maar wat belastingcenten extra op Bos!! Bovenop dat kwartje van KOK!! Bedankt PVDA en natuurlijk ook CDA. Wordt tijd dat er een partij voor betaalbare energieprijzen komt!

Of registreer je om te kunnen reageren.