Home

Achtergrond 227 x bekeken

Erepenning voor teeltadviseur Joop de Hoog

Tijdens de receptie voor zijn afscheid bij DLV, reikte de burgemeester van Pijnacker-Nootdorp de erepenning van de gemeente aan Jop de Hoog uit.

De onderscheiding voor personen die zich langdurig en in bijzondere mate verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeenschap, kreeg De Hoog voor zijn vele bijdragen in en rondom de gemeente. Volgens de burgemeester was hij een stuwende kracht binnen Tuinbouwstudieclub Pijnacker en droeg hij bij aan de reconstructie en modernisering van oude teeltgebieden.

Verder bekleedde hij functies als voorzitter bij Friskom, adviseur van het bestuur bij LTO Noord Glaskracht, gemeenteraadslid voor het CDA, en had hij onder andere bestuurstaken bij Hoogheemraadschap Delfland, drinkwaterbedrijf De Tien Gemeenten en woonzorgcentrum ’t Hofland.

De Hoog is trots op zijn onderscheiding. "Er zijn er maar ongeveer tien in de gemeente die hem mogen dragen."

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.