Home

Achtergrond 209 x bekeken 1 reactie

Energie investeren in energie produceren?

Ik verwachtte het aan het begin van de week al. Wij, mijn collega uitdagers en ik, beginnen al aardige energie-experts te worden. In mijn film ‘energie investeren in energie produceren’ probeer ik een goed beeld te geven van de mogelijkheden én de onmogelijkheden van het produceren van biogas. Want de productie van biogas biedt veel kansen, maar er zijn ook de nodige risico’s aan verbonden.

Alles nog eens op een rijtje gezet, blijf ik toch bij mijn conclusie: productie van energie uit restproducten heeft zeker kansen. Juist omdat de fossiele brandstoffen op dreigen te raken en mensen nu eenmaal niet meer zonder energie kunnen. Of de productie van energie een bedrijfsactiviteit is waar je als ondernemer energie in wilt steken: dat moet ieder voor zich weten. Ik laat het voorlopig even hierbij, maar wie weet wat de toekomst ooit nog gaat brengen!

Foto

  • GXDOWNLOADS-BOE002931D01

Eén reactie

  • no-profile-image

    Henk

    Erg goede tabel!

Of registreer je om te kunnen reageren.