Home

Achtergrond 304 x bekeken 1 reactie

Eindelijk erkenning

Na al die jaren van boerin zijn, worden mijn moeder en ik eindelijk erkend. We leven allebei op kleine voet (maat 36) en hebben jaren rondgebanjerd in ongemakkelijke kinderlaarsjes. Dag in, dag uit.

De mannen ploeterden vrolijk rond op antislipzolen, stalen zolen en stalen neus. Ze hadden volop keuze in lengte, breedte, koel voor in de zomer en lekker warm voor in de winter. En wij voelden elk steentje, gleden overal over uit, onze tenen vielen er haast vanaf door de kou of doordat een kalf (of nog erger een koe) erop ging staan. Gewoon hopeloos.

Maar, boerinnen van Nederland met kleine voeten, eindelijk zijn ze er! Dunlop laarzen Purofort, verkrijgbaar vanaf maat 36. Mooie hoge laarzen, met stalen neus en zool en superprofiel eronder. In de modekleur legergroen voor de liefhebbers.
Ja, eindelijk weten ze in laarzenland hoe ze een vrouw blij kunnen maken. Bedankt!
Nee, dit is geen reclameadvertentie, maar een goeie tip van een blije boerin met eindelijk goeie laarzen.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    Marijke

    We zien het wel weer, het hoeft ooit maar een klein dingetje te zijn waar je o zo gelukkig mee bent. Fijn Ellen, eindelijk goede laarzen, daarmee kun je de hele wereld aan. En zeker deze uitdaging !!!!
    Super leuk verhaal, ga zo door !!

Of registreer je om te kunnen reageren.