Home

Achtergrond

Dyna-VT van MF wint AE50 Award

Onafhankelijke experts hebben de AE50 Award toegekend aan de Dyna-VT transmissie van Massey Ferguson.

De jury beoordeelde producten die een tijdsbesparing, een kostenbesparing of een betere veiligheid voor de gebruiker oplevert. Deze prestigieuze prijs wordt uitgereikt door de American society of Agricultural and Biological engineers. Afgelopen 20 jaar is deze prijs jaarlijks toegekend aan de beste ontwikkelingen wereldwijd op agrarisch, biologisch en voedingsgebied.

De Massey Ferguson Dyna-VT transmissie is standaard bij Massey Ferguson 7400-serie en de 8400-serie. Dyna-VT maakt het mogelijk om volledig automatisch en zeer geavanceerd de juiste combinatie van motortoerental en rijsnelheid te kiezen. Een groot aantal automatische functies vereenvoudigen het rijden en zorgen daarmee voor hogere productiviteit en betere kwaliteit van het werk. De transmissie maakt het ook mogelijk om te werken bij het minimaal benodigde motortoerental en zorgt daarmee voor aanzienlijke brandstofbesparing.

Of registreer je om te kunnen reageren.