Home

Achtergrond 189 x bekeken

Draagvlak voor schaalvergroting

Verdubbel je bedrijf, maar zorg wel dat de omgeving je blijft pruimen.

Jouw bedrijf en de bedrijven van collega’s worden steeds grootschaliger. Belangrijk is om in de maatschappij voldoende draagvlak voor deze ontwikkelingen te behouden. Hoe zorg je ervoor dat je buren of recreanten die langs je bedrijf komen, begrijpen wat je doet, waarom je het doet et cetera.

Bedenk een originele aanpak om de burgers (in je dorp, in je gemeente, in je provincie, in Nederland) te betrekken bij wat er op de steeds grotere bedrijven gebeurt. Het doel is om in de maatschappij draagvlak te behouden, ook voor de grootschalige landbouw.
Je plan mag bestaan uit tekst en/of foto en/of film.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.