Home

Achtergrond 185 x bekeken

Burgemeester Wijchen maant ouders probleemjongeren

Burgemeester Gosse Noorderwier van het Gelderse Wijchen maant ouders van probleemjongeren hun kinderen beter in de gaten te houden.

De burgemeester doet dat vandaag in een brief die inwoners van Wijchen hebben ontvangen. Een groep van naar schatting dertig jongeren zorgt sinds een paar maanden steevast voor overlast in Wijchen-Noord. De jongeren vallen voorbijgangers lastig, gooien ruiten en in beschadigen auto's. Bij een vechtpartij raakte vorig week een jongen ernstig gewond.

Een aantal jongens van 14 tot 16 jaar loopt regelmatig rond middernacht nog op straat, constateert de gemeente. "Ik zal me niet laten weerhouden de ouders persoonlijk aan te spreken'', aldus burgemeester Noorderwier.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.