Home

Achtergrond

Boven of onder water?

Alle werkzaamheden zijn gedaan, gelukkig helemaal klaar.
Misschien moest het wat minder regenen.. Het is zo nat!
Vrijdag in alle vroegte ben ik begonnen met de opdracht voor maandag. Dit omdat ik dit weekend met mijn collega`s van Salon de Venne een bedrijfsuitje had.
Ik moest vrijdag nog wel stage lopen, en tegen 4 uur ging ik met mijn bazinnen en nog een collega richting Midlaren. De andere 5 kapsters moesten eerst koopavond draaien en kwamen tegen 9 uur bij ons.

Zaterdags hoef ik bijna nooit stage te lopen, dus dit weekend ook niet. Ik kon ook niet naar de kippenboer. Ik kon dus uitslapen. De rest van de meiden ging op tijd van bed af, want die moesten om 8 uur weer aan het werk. `s Middags kwamen ze gelukkig weer.
In ons bungalowpark hadden we last van Poolse mannen. Volgens mij wilden ze ons uitnodigen om een borrel te komen drinken. Maar dat leek ons geen strak plan.
Na het eten gingen we ons even optutten om op stap te gaan. Om 10 uur kwam de taxi ons halen. We zijn naar een discotheek geweest in Zuidlaren. Dit was super gezellig. Zondag allemaal duf, nog spelletjes gedaan. Op tijd naar bed, de volgende dag moesten we uit het huisje zijn.

In juni is een er een film opgenomen bij ons in huis. Dit is een dramaserie in het Gronings, Boven Wotter (boven water).
Dat speelt zich af in Blauwe stad waar ik vlak bij woon. Vanavond is de première. En wij mogen ook komen, alleen moeten we er wel in gala heen. Word vervolgd…

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.