Home

Achtergrond 472 x bekeken 1 reactie

Boven Wotter

Ik neem aan dat iedereen ‘Boven Wotter’ gekeken heeft afgelopen woensdag op TV Noord! Ik had natuurlijk op de première, wat overigens een schitterend feestje was, al wat gezien. De limo, de rode loper, champagne, 400 mensen aanwezig in het prachtige nieuwe euroborg in Groningen. Het was in een woord fantastisch.
Het is erg vreemd je eigen boerderij op televisie te zien. Ik heb nu alweer zin om de volgende afleveringen te bekijken.

Sinterklaas is aangekomen in de haven van Winschoten. Mijn zusjes moesten Sinterklaas helpen, die waren muziekpiet. Ik vond het jammer dat ik niet kon komen kijken, was aan het werk bij de kippenboer. Ik kan natuurlijk niet elke week vrij nemen.

Het jachtseizoen is weer begonnen. Mijn ‘baas’ is fanatiek jager. Hij gaat het liefst elke dag op jacht als het hem uitkomt. En de kipjes leggen wel door. Met de feestdagen en op zondagen kun je niet tegen die kipjes zeggen: ‘meisjes, morgen hoeven jullie geen ei te leggen, want dan kan ik uitslapen’.

Afgelopen zaterdag een feestje gehad in Scheemda, Mooi Wark trad er op. Was weer super gezellie!

Toen de nieuwe opdrachten binnen kwamen was het wel een beetje schrikken: Jeej, wat moeilijk! Gelukkig heb ik wat hulp gekregen.

Gisteren een lekker saai dagje gehad op school... Dat is wel te zien aan de foto.
Nog 3 weekjes naar school en dan al een beetje vakantie. Dan zitten we in de maand december, dus wil iedereen nog gauw even voor de feestdagen naar de kapper. Daardoor is het zo vlak voor het einde van het jaar een drukke periode.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    Floris en Bas

    druk aan de studie!! goed zo!

Of registreer je om te kunnen reageren.