Home

Achtergrond 4 reacties

Boete voor haan die te vroeg kraait

Een boer in de Italiaanse provincie Bolzano is door een rechtbank veroordeeld tot een boete van 200 euro, omdat zijn haan te vroeg kraait.

Dat heeft het persbureau ANSA vandaag bericht. Boze buren hadden een proces aangespannen tegen de eigenaar, omdat ze vonden dat de ijverige haan hen veel te vroeg uit hun nachtrust haalde. De onfortuinlijke boer heeft al aangegeven in hoger beroep te gaan.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  hendrikus

  is het veel goedkoper die haan gewoon de nek om te draaien

 • no-profile-image

  gijs

  ik zou die buren een rekening sturen voor geleverde diensten
  iedere ochtend wekken

 • no-profile-image

  gj

  TS ben je een beetje (boel) in de war soms? Je schrijft zo raar.
  Als die partij van de dieren maar iets voorsteld dan zouden zij moeten protesteren tegen die rechter. De arme haan doet nl gewoon iets wat hem door de natuur wordt ingegeven. Het zou me bovendien niet verbazen als het betreffende boerenbedrijf daarginds eerder was gevestigd als die buren. Eigenlijk zouden die buren vergezeld van een behoorlijke boete gedwongen moeten worden te verhuizen. Maw opzouten en in de stad gaan wonen.

 • no-profile-image

  sts

  hier moet niet staan boze buren maar boze boeren maar niet in italië maar in nederland en die boete zouden ze eigenlijk moeten verdubbelen, en naar de partij van de dieren moeten gaan.

Of registreer je om te kunnen reageren.